fredag 5 september 2008

060908+070908 AFLYST.

Dagen i dag böd en overgang imellem middagstid og 1600 alligevel på noget der lignede flyvevejr, dog vurderede de lokale basen til omkring 8-900m, så vi kunne måske ha höstet en lille opgave hjem til scoren - meget ärgeligt men sådan er spillets regler, der var dog ikke nogen der flöj fra Arnborg idag.
Morgendagen er igen vurderet al for usikker til at stable en dag på benene da opklaringen kan träkke lidt ud og med de 8-12mm regn som kommer natten igennem tager det lang tid for at törre ud og diverse forecasts ser heller ikke lovende ud for lördag - lidt lokale muligheder er der nok. Da jeg oveni dette ikke finder det rimeligt at bede folk drage til borgen for flyvning een sölle dag Söndag, skulle den vise sig brugbar, er denne omgang af träningskonkurrencen slut. Vi kan gläde os over de 3 dage det gav og så ellers se frem imod näste års omgang.
Hold öje med denne side for nyheder, info om 2009 etc,etc.

Vinderen af träningskonkurrencen 2008 bliver hermed Jan Fahlgren fra Värlöse som med stabile gode prästationer viste hvor skabet skulle stå - godt gået Jan! Han er tät efterfulgt af Ib Wienberg på 2.pl fra SG70 samt Klaus Höeg Hagensen på 3.pl fra Silkeborg. Godt arbejde!

Vi ses i 2009.

Mvh Ulrik.