måndag 29 september 2008

Tilmelding for 2009 nu åben.

Så åbnes dørene atter for tilmelding til næste års træningskonkurrence som igen afholdes over 2 lange weekender på Arnborg. Nærmere bestemte datoer kommer senest i Februar men p.t bliver månederne Maj og August med mulighed for 6 konkurrencedage.
Tilmelding gøres via e-mail til ventus@telia.com , angiv venligst navn+klub.
Deltagergebyret er på 250kr og maksimalt deltagerantal er 25, excl. selvstartende fly – først til mølle princippet gælder dog med den undtagelse at 2008 årets 3 første placeringer er garanteret deltagelse ( hvis de vil ) for at kunne forsvare titlen. Gebyret tilbagebetales ikke efter 1.April 2009, ved eventuel frafald af deltagere efter denne dato.
Når tilmeldingen er modtaget samt når datoerne er endelige vil i på email modtage bankoplysninger for indbetaling af gebyret. Når gebyret er modtaget tilføjes man deltagerlisten som er tilgængelig på Blog’en (http://dkteam-traening.blogspot.com) . Husk venligst at oplyse navn+klub ved indbetaling af gebyret.
Samme konkurrenceregler og afvikling som sidst, link til bulletin findes på Blog’en.

Til forskel fra 2008 vil der denne gang være præmier til de 3 første placeringer. Prisuddelingen finder sted ved afslutningen af sidste konkurrencedag.


Let there be…………good thermals!

Happy landings
Ulrik Sørensen